2 portioner

  • 400 g skalade färska räkor
  • ca 3 dl kokta risnudlar
  • 1 liten brk kokosmjölk
  • 2 msk mango chutney
  • 1 tsk sambal badjak
  • havssalt och vitpeppar
  • 2 nävar sockerärtor
  • 1 röd paprika, strimlad

Börja med att koka upp kokosmjölken med mango chutney och sambal badjak. Smaka av med salt och peppar. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Lägg ner sockerärtor och strimlad paprika i kokosmjölksåsen och värm ett par minuter innan du slutligen lägger ner räkorna i kokosblandningen och vänder runt en minut. Fördela nudlarna på två tallrikar, skopa över kokosmjölk med grönsaker och räkor. Servera.

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.