2 portioner

  • 400 g torsk eller hokifilé
  • 3 msk keso mini
  • 3 msk riven parmesan
  • 1 brk skalade tomater
  • 1 brk stora vita bönor
  • 3 msk svarta oliver utan kärna
  • 3 msk soltorkade tomater
  • salt och vitpeppar

Börja med att sätta ugnen på 200 grader. Häll tomaterna i en bunke och blanda med vita bönor, hackade svarta oliver, hackade soltorkade tomater, salt och peppar. Lägg det frysta fiskblocket i en ugnsform. Häll blandningen över fisken och rör sist i hop keso med riven parmesan och bred på fisken. Gratinera i ugnen i ca 25 minuter. Om du använder tinad eller färsk fisk gratinerar du 10-12 minuter. Gott till; grönsaker och ris.

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.

1 kommentar


Helena [01 August 2006, 22:08]

Tänkte bara säga att jag provade detta recept idag och det var supergott! Jag är ingen fiskälskare men gör mitt bästa för att äta då och då eftersom jag inte vill smitta min dotter med denna ovilja. Eftersom jag nästintill omöjligt kan få i henne färska grönsaker försöker jag laga mat med grönsakerna i, går sådär…

I övrigt har du kanonrecept och en jättebra sida tycker jag, har letat något sådant här länge, TACK!