Underbar vårfrukost!

1 portion

  • 2 dl mild ekologisk yoghurt/sojayoghurt
  • 4-5 skivade jordgubbar färska eller frysta, tinade
  • 4 msk blåbär färska eller frysta, tinade
  • 3 msk “Renée Voltaire Granola”
  • dofta över med kanel och malen ingefära

Häll upp din yoghurt i en fin liten skål. Fördela skivade jordgubbar, blåbär, kryddor och granola på toppen. Servera med en skiva grovt bröd med gott och grönt pålägg samt en kopp rött/grönt te. Njut!

3 kommentarer


Molly [19 April 2010, 12:04]

det här receptet kom lägligt :) nu vet jag vad jag ska äta till
mellanmål. tack! ps. har du testat renées bovete crunch med fikon
& kardemumma? jag köpte den igår och den kan rekommenderas :)
ha det fint

Nina Ekelöf [19 April 2010, 20:04]

Molly: Vad bra! Hoppas att det smakade : ) Tack för tipset också. Har bara testat den vanliga med goji och kanel innan. Sökte på denna som verkar vara en tillfällig variant med dadlar och kardemumma. Gissar att det är samma. Ska testa den snarast : )

Molly [21 April 2010, 15:04]

jo, det smakade väldigt bra :) jajamän, det är den jag menar :) det
verkar som att hon har gjort den crunchen med antingen fikon eller
dadlar, kanske hade hon inte fikon inne en dag :) du får ha det
fint! :) // Molly