4 portioner

  • 1 färsk putsad fläskfilé ca 500 g
  • 2 röda spetspaprikor
  • 4 tomater
  • 1 brk lätt kokosmjölk
  • 3 msk hummerfond
  • 1 msk grön currypasta
  • saft + skal av en lime
  • 1/2 färsk chili, finhackad
  • 1/2 dl finhackad färsk koriander
  • mineralsalt och peppar

Strimla eller skiva fläskfilén och bryn i en medelvarm panna. Tillsätt kokosmjölk, hummerfond, grön currypasta, limesaft, skal, chili, kokosmjölk och koriander. Låt puttra ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med råris.

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.

2 kommentarer


Sara [16 November 2008, 15:11]

Helt super! Vi byter ut fläskfilen mot qournbitar istället. Perfekt rätt att bjuda våra vänner som är vegetarianer. Mmm

Angelica [25 November 2009, 19:11]

Det blev tyvärr väldigt mycket lime även fast ja följde receptet, tog död på allting "/