4 portioner

  • 500 g lammfärs/nötfärs max 10% fetthalt, gärna ekologisk
  • 1 citron, det fint rivna skalet
  • 2 dl finhackad grillad paprika ( finns på burk, inlagd i olja)
  • 2 dl finhackad färsk timjan
  • mineralsalt och vitpeppar

Blanda samtliga ingredienser i en bunke med en gaffel. Forma biffar med händerna och lägg i en ugnsfast form. Stek i ugn 200 grader i ca 20 minuter. Gott tillsammans med ris/potatis och grönt

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.

1 kommentar


Caroline [15 October 2007, 18:10]

Kan man inte ta något annat än lamm? Jag kan bara inte äta varken lamm eller får…

Förresten så fick jag hem din bok idag =D Den ska jag ha som kvällslektyr!! =)