4 portioner

  • 2 skivor osötat bröd t.ex AXA GIndex/havre
  • 400g = ca 4 dl skalade räkor

Ingefärsguacamole

  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1,5 mogen avokado
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 1 pressad lime
  • 1 tsk chili/limekrydda
  • havssalt

Finhacka vitlöken och lägg i en bunke. Tillsätt skalad avokado, skalad och riven ingefära, pressad lime, salt och kryddan. Mixa samman med mixerstav till en slät guacamole. Smaka av. Skär de två brödskivorna diagonalt så att det blir fyra trekanter. Lägg en klick guacamole på varje och garnera med räkor och lite chilikrydda. Servera till sallad/soppa eller som förrätt.

1 kommentar


Jossan [30 December 2008, 10:12]

Ingefärsguacamolen lät SUPER god, måste testa att ha till kycklingen=)
Tack för en bra och inspirerande sida.
Med vänliga hälsningar Jossan