4 portioner

  • 1 ask röda cocktailtomater
  • 1 gurka
  • 1 röd lök
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 4 stjälkar blekselleri
  • 2oo g riktig fårost eller feta light
  • 1 dl kalamataoliver
  • 3 msk kapris
  • 4 msk kallpressad olivolja
  • oregano
  • 1 1/2 msk balsamvinäger
  • salt

Skölj tomaterna och halvera dem. Skala och skiva gurkan. Finhacka rödlök, paprika och selleri. Lägg allt i en stor salladsskål och fyll på med tärnad/smulad fetaost, kalamataoliver och kapris. Blanda oljan med balsamvinäger, lite salt och oregano och ringla över salladen. Servera.

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.