.
Ca 1 liter müsli
- 2,5 dl torkade blåbär
- 1/2 dl kokosflingor
- 2 dl fiberberikade havregryn
- 1 dl rågflingor
- 1 dl vetegroddar
- 1/2 dl hela linfrön
- 1 dl pistagenötter
- 1 dl hasselnötter
- 1 dl torkade aprikoser
- 1 msk flytande honung
Börja med att värma ugnen till 100 grader. Fyll plåten med havregryn, kokosflingor och rågflingor. Låt detta rostas i ugnen i ca 20-25 minuter eller tills du ser att ytan fått en ljusbrun färg. Hacka nötterna och rosta dem lätt med honungen i en teflonpanna utan fett. Hacka aprikoserna. Blanda rostade nötter med grynblandningen i en skål. Häll i blåbären, krossade linfrön, hackade aprikoser och vetegroddar. Rör runt och häll upp müslin i en lufttät burk. Mums!