.

Ca 1 liter müsli

  • 2,5 dl torkade blåbär
  • 1/2 dl kokosflingor
  • 2 dl fiberberikade havregryn
  • 1 dl rågflingor
  • 1 dl vetegroddar
  • 1/2 dl hela linfrön
  • 1 dl pistagenötter
  • 1 dl hasselnötter
  • 1 dl torkade aprikoser
  • 1 msk flytande honung

Börja med att värma ugnen till 100 grader. Fyll plåten med havregryn, kokosflingor och rågflingor. Låt detta rostas i ugnen i ca 20-25 minuter eller tills du ser att ytan fått en ljusbrun färg. Hacka nötterna och rosta dem lätt med honungen i en teflonpanna utan fett. Hacka aprikoserna. Blanda rostade nötter med grynblandningen i en skål. Häll i blåbären, krossade linfrön, hackade aprikoser och vetegroddar. Rör runt och häll upp müslin i en lufttät burk. Mums!