nlife.se kom till världen under hösten 2005. Den 13 november publicerades första inlägget och sedan dess har det rullat på.

Alla recept på nLife skrivs av Nina Ekelöf (tidigare Ahlm), till vardags kostrådgivare och författare till boken Kostrådgivarens kokbok. nLife är Ninas hobby, och många timmar före och efter jobbet läggs på att skapa nytt innehåll till webbplatsen.

Alla fotografier på nLife tas av Henrik Ekelöf, Ninas man. Han är även administratör, utvecklare och teknisk allt-i-allo för nLife.

Ursprungstanken med nLife var att Nina skulle ha någonstans att samla sina recept, men efter viss övertalning från sambon Henrik tillkom även en blogg.

I början av september 2008 stöptes nLife om till sin nuvarande form. Sidan är nu mycket närmre den ursprungliga tanken som i första hand en receptsida. I april 2013 fick den en ny layout för att fungera bättre på alla tänkbara mobila enheter.

Alla våra bilder med vattenstämpel lyder under en Creative Commons-licens vilket betyder att du kan använda dem på din egen blogg om du följer dessa regler.

Vill du länka till nLife? Vi har gjort några knappar du kan använda.