1 stor skål

  • 1/4 dels savojkålshuvud, strimlat
  • 1 aubergine, tärnad
  • 1 fänkål, strimlad
  • 2 dl sockerärtor
  • 1 msk kokosolja med smak
  • havssalt
  • färsk timjan

Strimla och tärna alla grönsaker. Fräs i omgångar i kokosfett. Krydda med havssalt och timjan. Lägg upp i skål och vänd runt. Servera salladen till grillad lax eller kycklingfilé.

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.

2 kommentarer


Sandra [29 April 2008, 12:04]

Hej!
Vart kan man hitta kokosolja? På vanliga affärer?

Nina Ahlm [29 April 2008, 20:04]

Jag har köpt den på Blueberry. Den borde finnas på fler välsorterade hälsobutiker.