1 skål

  • 4 dl ruccola
  • 4 dl alfalfagroddar
  • 2 dl babyspenat
  • 4 msk hackade pistagenötter
  • 4 msk avokadoolja/hasselnötsolja/olivolja
  • 1 nypa havssalt

Blanda samman alla ingredienser och servera salladen till maten som tillbehör.

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.

2 kommentarer


Madeleine [12 April 2008, 10:04]

Mmmm.. Låter jättegott! Ville bara tipsa om Zetas nya Raps-&Linolja om du inte testat ännu! Jättegod i sallad!

AnnaG [15 May 2009, 14:05]

Underbart gott! När broccoli förrådet gapar tomt här hemma så mumsar jag detta + avokado till frukost istället. Yammi!!! =)

Trevlig helg!
Kramis