Päron & Vaniljyoghurt med Kanel & Fikon

1 portion

  • 2 päron i skivor
  • ½ dl kesella vanilj
  • ½ dl mild lättyoghurt naturell 0,5% fetthalt
  • 2 tsk malen kanel
  • 1 msk hackat torkat fikon

Blanda kesella vanilj med yoghurten och smaksätt med kanel. Skiva päronen och tryck ner dem i vaniljyoghurten. Toppa med hackat torkat fikon och servera.

Melonsallad med Kokos, Passionsfrukt & Jordgubbskesella

1 portion

  • 1 dl tärnad vattenmelon
  • 1 dl tärnad galiamelon
  • 2 msk rostad kokos (Rosta riven kokos i torr het panna till fin färg)
  • 1 passionsfrukt
  • 4 msk jordgubbskesella

Blanda melon med urgröpad passionsfrukt och kokos i en liten skål. Servera med en klick jordgubbskesella.

Grön Miniwrap med Kalkon & Äpple

1 portion

  • 1 fullkornstortillabröd ca 30g
  • 3 msk hummus
  • 1 äpple, skivat
  • 1 näve ruccola
  • 4 tunna skivor kalkon

Bred hummus på brödet. Lägg på skivat äpple, kalkon och ruccola. Vik in kanterna till ett paket. Servera.

Persikor med Hallon, Mandel & Creme Fraiche

1 portion

  • 2 halvor konserverad persika
  • 1 dl frysta hallon, tinade eller färska
  • 1 dl minifraiche
  • 2 grovt hackade naturella mandlar

Rårör hallonen grovt med mini fraiche i en bunke med en gaffel. Servera hallonfraichen till persikohalvorna och toppa med hackad mandel

nLifes veckomeny

Den här sidan är en del av nLifes veckomeny vecka 2. Läs mer om veckomenyn.

Fler recept att välja mellan:

Alla recept för vecka 1